Hogyan duplázzak meg fél év alatt 600.000 Forintot?

 

Hogyan jut ma valaki 600.000 Ft-hoz? De talán még fontosabb kérdés, hogy ha már hozzájutott mihez kezdjen vele? Hogyan lehet egy ilyen összeget okosan felhasználni?

 

Többféleképpen is ki tudod aknázni a lehetőségeket egy ekkora összeggel. Először is mi az amit nem biztos hogy érdemes? Tehát tegyük fel, hogy van 600.000 Ft-od, mit teszel?

  • Vásárolsz belőle valamilyen járművet(autó, motor), amire azután évekig költheted a maradék pénzedet!
  • Veszel fel mellé hitelt, és mondjuk ingatlanba fekteted, ami a hitel költségei miattt az évek múlásával egyre szegényebbé tehet!
  • Elindítod belőle álmaid vállalkozását, ami ugyan elsülhet jól is, de előfordulhat az ellenkezője is!

A lehetőségek száma korlátlan, ezért nem is folytatom a felsorolást. Inkább megpróbálok  egy olyan módot mutatni, ami segíthet megnövelni a pénzed értékét. Elsőként egy kis fogalommagyarázat:

Mi az IPO?

Az első tőzsdei kivezetéssel kapcsolatos fogalom. Azt az eseményt jelzi, mikor egy részvényt elsőként lehet nyilvánosan jegyezni.

Miért jó ezt tudni?

Nézd meg Robert T. Kyosaki előadásának egy részletét:

Hol találok én olyan cégeket, akik eladják nekem a részvényeiket?

Már találtál is egyet!

Ez pedig nem más mint a feltörekvő Sitetalk közösségi oldal üzemeltetője az OPN. Előreláthatólag 2014 közepéig van lehetőség vásárlásra a cég részvényeiből. Azonban a részvények ára folyamatosan növekszik, ne várj vele túl sokat.

Jelentkezz, ha szeretnél erről többet tudni!


Sign In