Hogyan keressek pénzt az interneten?

 

Lehet az internet segítségével pénzt keresni? Sokszor hallottam már ezt a kérdést, és a tapasztalataim alapján a válaszom igen. Sőt még válogathatsz is a lehetőségekben, hiszen az adminisztrációs munkától az affiliate programokig rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre. Hogy könnyebben eligazodj, összeválogattam számodra azokat, amiket már én is kipróbáltam!

 

Jelenleg 4+1 lehetőséget találsz ezen az oldalon, lapozz!!!

online money

Utolsó frissítés: 2016.11.20

1. ClixSense

Alapvetően egy PTC(Paid-To-Click) oldal, vagyis reklámok megtekintése után pénzt fizet. Megbízható, az idősebb PTC oldalak közé tartozik, azonban itt több dologgal is kereshetsz pénzt.

Tasks: naponta vannak új feladatok, például megadott weboldlakról összegyűjteni a telefonszámokat, használati utasításokból összegyűjteni a típusszámokat stb. A munkák 0,03-0,12$/oldal díjazásúak, és ha van munka akkor 6-8000 oldalnyi munkát ki tudnak adni. Hogy ki milyen gyorsan tudja csinálni az csak gyakorlat kérdése.

Update! A Clixsense Tasks rendszere jelentős fejlesztésen esett át, illetve egyre több az olyan munka is, amelyhez nem szüksége különösebb nyelvismeret sem. Próbáld ki most!

PTC(Paid-To-Click): Reklámokat nézegetéséért, fizet, reklámonként kb 0,2Ft-ot(napi 5-10 reklámot ad)

ClixGrid: én a  akaprós sorsjegyhez hasonlítanám, azzal az eltéréssel, hogy ez ingyen van. Van egy 30x20-as táblázat ahol ki kell találni melyik cella mögött van nyeremény, naponta 25 lehetőséged van. A maximum nyeremény 5$ (kb. 1000-1200 Ft). Az én tapasztalatom hogy 4-5 naponta lehet nyerni vele 1$ fölötti összeget.

Regisztráció:

(A "Signup for ClixSense FREE and start earning..." feliratú űrlapot kell kitöltened!)

Segédanyagok:

money2.png

2. Kérdőívek kitöltése 

Kinek ajánlom? Bárkinek akinek van heti 1-2 alkalommal fél órája a kérdőívek kitöltésére.

Mennyit lehet keresni? Kérdőívenként változó, a jutalomszámítás pontokkal történik, ha már kitöltöttek elegendő számú kérdőívet, akkor is kapsz 5 pontot. Nekem a legmagasabb eddig a 175 pont volt. A pontok ezután beválthatóak. Pld. 622 pontért cserébe 1000Ft értékű Ticket Compliments Top ajándékutalvány.

Megjegyzés: A regisztrációs űrlapon minél pontosabban add meg az adataid, ha mindent kitöltesz, nagy valószínűséggel gyakrabban kapsz majd kérdőíveket.

 

Regisztráció a képre kattintva. Jelenleg sajnos nem lehet regisztrálni, de nézz vissza később. Ha feliratkozol a hírlevelemre értesítelek amint újra megnyílik a lehetőség:

 

Erre viszont regisztrálhatsz, változó összegeket kapsz és kevesebb a kérdőív is, de jól fizet (Bővebb infó itt):

 

 

 

money2.png

 


3.Keress pénzt egy közösségi oldallal (Igazából ezt már annyira nem is ajánlom, vannak benne lehetőségek, próbáld ki ha gondolod, nem kerül semmibe)

Közösségi oldal: Sitetalk
Tulajdonos: OPN

Kiknek ajánlom?

Ha szeretnél egy úttörő közösségi hálózatban jelentős bevételeket generálni, akkor neked. 

 Mit lehet csinálni?

Sitetalk alapvetően egy közösségi oldal, amely lehetőséget ad a felhasználóinak bevételszerzésre. Tehát első lépésként el kell végezni egy ingyenes regisztrációt az oldalon, majd felmérni a lehetőségeket. Ha meghívod néhány ismerősödet az oldalra, egy idő után az ő tevékenységeik után különböző jutalékokra leszel jogosult.

Ha te komolyabb pénzeket szeretnél keresni, kicsit komolyabb munkával, érdemes tulajdonossá válnod. Olvasd el ezt->Tulajdonrész egy közösségi oldalból? 

 Mennyit lehet vele keresni?

A bevételek, attól függően mit csinálsz, eléggé eltérőek. Ha az affiliate megoldás érdekel csak, tehát sok regisztrálót gyűjtesz egy referenciakód segítségével, szinte bármi megtörténhet. Ha biztosra szeretnél menni, és a tulajdonrész értékesítésével foglalkoznál, nem lesz szükséged a fizetésedre.

Regisztráció itt

További anyagok ehhez a munkához:

money2.png

 


4.otthonrol.hu

Kinek ajánlom?

Azoknak akik jók gépelésben, illetve jól beszélnek valamilyen idegen nyelvet (Főleg, angol vagy német), de alkalmi munkaként bárki profitálhat belőle, aki hajlandó dolgozni.

Milyen munkák szoktak lenni?

  • Rendszeres munkák: hanganyag legépelése, esetleg szövegfordítás
  • Alkalmi munkák: scannelt anyagok gépelése, telefonszámok keresése stb
Érdekesség: A Nemzeti konzultációkon visszaküldött űrlapok egy részét is itt szokták feldolgozni.
Megjegyzés

Mielőtt dolgozni kezdenél mindig el kell végezned egy vizsgát amivel ellenőrzik hogy tényleg pontosan tudod e elvégezni a feladatot, érdemes a vizsgákat végigcsinálni akkor is ha nincs éppen munka, ne akkor kelljen vele bíbelődni mikor már pénzt is kereshetsz vele.

money2.png

5. Szerezz Bitcoin-t

 Kinek ajánlom?

Azoknak akik viszonylag sokat vannak gépközelben. Rengeteg oldal létezik, ahol bizonyos rendszerességgel a Bitcoin váltópénzét, úgynevezett Satoshi-t lehet lekérni. Ehhez kell hogy rendelkezz valamilyen pénztárcával. Ehhez segítséget találsz a linkek között.

Mit kell csinálni?

A dolog rém egyszerű, bizonyos időközönként le lehet kérni egy meghatározott összeget az oldalakról. Nyilván ezzel az adott oldalnak forgalmat generálsz, amit a tulajdonos így fizet meg. Pl. a legegyszerűbb és az én személyes kedvencem a Moonbit.co.in.

  1. A dolog nagyon egyszerű, megadod a pénztárcád azonosítóját
  2. Beütöd a biztonsági kódot
  3. Kész, ha jól csináltad, jóváíródott a számládon egy bónuszokkal növelt összeg. Ha eléred az 5500 Satoshi-t akkor kiutalják a pénzt a számládra, vagy Xapo-s pénztárca esetén azonnal.

Moonbit Coin-t 5 percenként kérheted, és akkor is szaporodik, ha csak ritkábban kéred le. (Érdemes naponta legalább egyszer, mert így növekszik a Daily loyalty bonus)

Mivel sok ilyen oldal van, létezik erre olyan megoldás is ami gyorsítja több oldal kezelését. Vagyis egy helyre regisztrálsz és 19 különböző oldalról tudod lekérni a Satoshi-kat. Ez az oldal az ePay.info

  • Óránként kb 60.000 Satoshi-t lehet vele összeszedni
  • Van egy Multiplier menüpont, ahol meg is sokszorozhatod egy tippelős játékkal a bevételeid.

Linkek a kezdéshez:

Itt az én címem, próbaképp küldj pár Satoshi-t: 1GJGPjWRQkSwcGpRpS1cAFCwRGsJS4sed3

 

Sign In