Referenciáim


A nevem Horváth Sándor, én vagyok ennek a weboldalnak a tulajdonosa, szeretnék egy kicsit bemutatni a munkáimat annak is aki még nem ismer! Ezen az oldalon megtalálhatóak azok a számomra fontos projektek amikben részt vettem!

Ha úgy látod, a segítségedre lehetek valamilyen feladat megoldásában, az oldal alján megtalálod az elérhetőségeim!

 Tekintsd meg a Szervíz Logom:

2016.01.30 - PC takarítás

Leírás: Hozzám került egy asztali gép, általános karbantartásra. Kiemelt hiba volt, hogy a CPU hűtőventilátora nem pörgött…
RSS Icon

Weboldalak

Rövidesen jön a http://nagyonbodon.hu/ !

Sunda Blogja

Ez a blog, amit éppen olvasol. A blog sok változáson esett túl a 2009, az indulás éve óta, eredetileg egy általam írt php+mysql alapokon működő weboldal volt, azonban két év üzemelés után áttértem egy Concrete5 nevezetű CMS rendszer használatára, jelenleg is ezt látod magad előtt.

Hulladékszállítási naptárak

2013 Januárjában indult. Tulajdonképpen egy "családi projekt" öcsémmel közösen hoztuk létre. Ez egy egész országra kiterjedő szolgáltatás mely egy helyre próbálja összegyűjteni Magyarország hulladékszállítási naptárait.

Feladtaim ebben a projektben?
Adatbázis tervezés, SEO, SMO(Közösségi marketing) illetve az adatbázissal kapcsolatos feladatokat jelenleg is én látom el.

ewaste.hu Kezdőlap

Egy mobiltelefonokra és tabletekre optimalizált nagyon egyszerű kezdőoldal.

Mit csináltam?
Az alap rendszer származik tőlem, jelenleg már egy módosított verzió fut.

Blogok

Mindenből a legjobb

Azokat az általam kipróbált internetes pénzkeresési lehetségeket gyűjtögetem itt, amiket bárki kipróbálhat. Amikor írom ezt a bejegyzést, közel 6000 megtekintésen van már túl!

A legjobb Ubuntus alkalmazások

Elkezdtem, összegyűjteni a leghasznosabb, legérdekesebb alkalmazásokat Ubuntura. Ennek a hozománya ez a blog, jelenleg már ide kerülnek az eredetileg a Blogra szánt írások is.

Optimalizálás (SEO)

Mindig is érdekesnek találtam az optimalizálási feladatokat legyen szó kereső optimalizálásról(SEO), Közösségi Marketing Optimalizálásról(SMO). A SEO-s tevékenységem a fent felsorolt weboldalakkal kapcsolatosak, de a SEO egy olyan terület amiről nagyon sokat lehet beszélni, de az eredményei általában privát közegben maradnak, úgyhogy erről most többet nem is írok, ha többet szeretnél tudni bátran keress fel ;)

 

Social Media (SMO)

Foglalkozom közösségi oldalakkal is, erről részletesen itt olvashatsz: Közösségi tevékenységek

 

Egyéb tevékenységek

https://launchpad.net/~sundamrt

Ha időm engedi, szívesen veszek részt közösségi feladatokban, a cím mögött a Linux közösséggel kapcsolatos tevékenységeim találhatóak.

 

Megjelent írásaim más weboldalakon:

PIac és Profit - Informatikai lehetőségek a raktározásban

http://www.piacesprofit.hu/cimkek/horvath-sandor/

Elérhetőségeim:

  1. A személyes e-mail címemen a sunda[kukac] ewaste [pont] hu címen
  2. Telefonon a 30/5542654-es telefonszámon

<<Vissza a főoldalra

Sign In