Hogyan keressek pénzt az interneten 2021-ben?

Lehet az internet segítségével pénzt keresni? Sokszor hallottam már ezt a kérdést, és a tapasztalataim alapján a válaszom igen. Sőt még válogathatsz is a lehetőségekben, hiszen az adminisztrációs munkától az affiliate programokig rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre. Hogy könnyebben eligazodj, összeválogattam számodra azokat, amiket már én is kipróbáltam!


Utolsó frissítés: 2021.05

1. Coin App

A Coin nevű alkalmazás segítségével kriptovalutát gyűjthetsz, méghozzá utazás segítségével. Az Andorid és iPhone készülékekre egyaránt elérhető program segítségével úgynevezett Coinokat tudsz gyűjteni.

Az alkotók kis négyzetekre (130 láb, ami kb 40 méter) osztották az egész világot. Bizonyos időközönként minden egyes négyzetből ki lehet „bányászni” adott értékű Coint. Tehát ha utazol, vagy akár teszel egy sétát a parkban, az alkalmazás automatikus begyűjti az ott lévő pénzt. Bizonyos mennyiségű Coin-t persze be kell gyűjteni hogy az automatikus begyűjtés működjön, de ez 1-2 nap alatt teljesíthető.

Ezen felül több opciód is van extra bevételekre kezdve a feladatok végrehajtásától (pl játszanod kell x percet egy adott játékkal, a többféle automatikus bónuszig, referral programig.

Mire költheted a COIN-t?

  • Átválthatod más kriptopénzekre pl Bitcoin, Ethereum
  • Konkrét termékeket is vásárolhatsz (az alap pólókon felül különböző műszaki cikkeket is megtalálsz az alkalmazáson belül, Fitbit okoskarkötő, Google Nest termékek, Apple iPad, Nintendo Switch)

Mennyi időt kell rászánni?

Egészen jól tud gyűlni, e foglalkozni kell vele hogy érdemben növekedjen a tőkéd. Közepes aktivitással napi fél óra időráfordítással 1 hét alatt 1000 COIN-t össze sikerült szedni vele. Lehet hogy többet is ki lehet szedni belőle, de nem ebből akarok meggazdagodni (te se erre alapozd azért a jövőd :D)

Összehasonlításképpen 30.000 COIN-ért már vásárolhatsz egy pólót a rendszerben.

Ha ezen a linken regisztrálsz kapni fogsz 1000 Coin-t a kezdéshez

2. otthonrol.hu

Kinek ajánlom?

Azoknak akik jók gépelésben, illetve jól beszélnek valamilyen idegen nyelvet (Főleg, angol vagy német), de alkalmi munkaként bárki profitálhat belőle, aki hajlandó dolgozni.

Milyen munkák szoktak lenni?

  • Rendszeres munkák: hanganyag legépelése, esetleg szövegfordítás
  • Alkalmi munkák: scannelt anyagok gépelése, telefonszámok keresése stb

Érdekesség: A Nemzeti konzultációkon visszaküldött űrlapok egy részét is itt szokták feldolgozni.

Megjegyzés

Mielőtt dolgozni kezdenél mindig el kell végezned egy vizsgát amivel ellenőrzik hogy tényleg pontosan tudod e elvégezni a feladatot, érdemes a vizsgákat végigcsinálni akkor is ha nincs éppen munka, ne akkor kelljen vele bíbelődni mikor már pénzt is kereshetsz vele.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .