Hogyan keressek pénzt az interneten?

Lehet az internet segítségével pénzt keresni? Sokszor hallottam már ezt a kérdést, és a tapasztalataim alapján a válaszom igen. Sőt még válogathatsz is a lehetőségekben, hiszen az adminisztrációs munkától az affiliate programokig rengeteg lehetőség áll rendelkezésedre. Hogy könnyebben eligazodj, összeválogattam számodra azokat, amiket már én is kipróbáltam!


Figyelem! Ez egy régi cikk, a benne foglalt információk elavulhattak!

Jelenleg 4+1 lehetőséget találsz ezen az oldalon, lapozz!!!

Utolsó frissítés: 2016.11.20

1. ClixSense

Alapvetően egy PTC(Paid-To-Click) oldal, vagyis reklámok megtekintése után pénzt fizet. Megbízható, az idősebb PTC oldalak közé tartozik, azonban itt több dologgal is kereshetsz pénzt.

Tasks: naponta vannak új feladatok, például megadott weboldlakról összegyűjteni a telefonszámokat, használati utasításokból összegyűjteni a típusszámokat stb. A munkák 0,03-0,12$/oldal díjazásúak, és ha van munka akkor 6-8000 oldalnyi munkát ki tudnak adni. Hogy ki milyen gyorsan tudja csinálni az csak gyakorlat kérdése.

Update! A Clixsense Tasks rendszere jelentős fejlesztésen esett át, illetve egyre több az olyan munka is, amelyhez nem szüksége különösebb nyelvismeret sem. Próbáld ki most!

PTC(Paid-To-Click): Reklámokat nézegetéséért, fizet, reklámonként kb 0,2Ft-ot(napi 5-10 reklámot ad)

ClixGrid: én a  akaprós sorsjegyhez hasonlítanám, azzal az eltéréssel, hogy ez ingyen van. Van egy 30×20-as táblázat ahol ki kell találni melyik cella mögött van nyeremény, naponta 25 lehetőséged van. A maximum nyeremény 5$ (kb. 1000-1200 Ft). Az én tapasztalatom hogy 4-5 naponta lehet nyerni vele 1$ fölötti összeget.

Regisztráció:

(A “Signup for ClixSense FREE and start earning…” feliratú űrlapot kell kitöltened!)

Segédanyagok:

2. Kérdőívek kitöltése 

Kinek ajánlom? Bárkinek akinek van heti 1-2 alkalommal fél órája a kérdőívek kitöltésére.

Mennyit lehet keresni? Kérdőívenként változó, a jutalomszámítás pontokkal történik, ha már kitöltöttek elegendő számú kérdőívet, akkor is kapsz 5 pontot. Nekem a legmagasabb eddig a 175 pont volt. A pontok ezután beválthatóak. Pld. 622 pontért cserébe 1000Ft értékű Ticket Compliments Top ajándékutalvány.

Megjegyzés: A regisztrációs űrlapon minél pontosabban add meg az adataid, ha mindent kitöltesz, nagy valószínűséggel gyakrabban kapsz majd kérdőíveket.

Regisztráció a képre kattintva. Jelenleg sajnos nem lehet regisztrálni, de nézz vissza később. Ha feliratkozol a hírlevelemre értesítelek amint újra megnyílik a lehetőség:

Erre viszont regisztrálhatsz, változó összegeket kapsz és kevesebb a kérdőív is, de jól fizet (Bővebb infó itt):

3. Keress pénzt egy közösségi oldallal (Igazából ezt már annyira nem is ajánlom, vannak benne lehetőségek, próbáld ki ha gondolod, nem kerül semmibe)

Közösségi oldal: Sitetalk
Tulajdonos: OPN

Kiknek ajánlom?

Ha szeretnél egy úttörő közösségi hálózatban jelentős bevételeket generálni, akkor neked. 

 Mit lehet csinálni?

Sitetalk alapvetően egy közösségi oldal, amely lehetőséget ad a felhasználóinak bevételszerzésre. Tehát első lépésként el kell végezni egy ingyenes regisztrációt az oldalon, majd felmérni a lehetőségeket. Ha meghívod néhány ismerősödet az oldalra, egy idő után az ő tevékenységeik után különböző jutalékokra leszel jogosult.

Ha te komolyabb pénzeket szeretnél keresni, kicsit komolyabb munkával, érdemes tulajdonossá válnod. Olvasd el ezt->Tulajdonrész egy közösségi oldalból? 

 Mennyit lehet vele keresni?

A bevételek, attól függően mit csinálsz, eléggé eltérőek. Ha az affiliate megoldás érdekel csak, tehát sok regisztrálót gyűjtesz egy referenciakód segítségével, szinte bármi megtörténhet. Ha biztosra szeretnél menni, és a tulajdonrész értékesítésével foglalkoznál, nem lesz szükséged a fizetésedre.

Regisztráció itt

További anyagok ehhez a munkához:

4. otthonrol.hu

Kinek ajánlom?

Azoknak akik jók gépelésben, illetve jól beszélnek valamilyen idegen nyelvet (Főleg, angol vagy német), de alkalmi munkaként bárki profitálhat belőle, aki hajlandó dolgozni.

Milyen munkák szoktak lenni?

  • Rendszeres munkák: hanganyag legépelése, esetleg szövegfordítás
  • Alkalmi munkák: scannelt anyagok gépelése, telefonszámok keresése stb

Érdekesség: A Nemzeti konzultációkon visszaküldött űrlapok egy részét is itt szokták feldolgozni.

Megjegyzés

Mielőtt dolgozni kezdenél mindig el kell végezned egy vizsgát amivel ellenőrzik hogy tényleg pontosan tudod e elvégezni a feladatot, érdemes a vizsgákat végigcsinálni akkor is ha nincs éppen munka, ne akkor kelljen vele bíbelődni mikor már pénzt is kereshetsz vele.

5. Szerezz Bitcoin-t

Kinek ajánlom?

Azoknak akik viszonylag sokat vannak gépközelben. Rengeteg oldal létezik, ahol bizonyos rendszerességgel a Bitcoin váltópénzét, úgynevezett Satoshi-t lehet lekérni. Ehhez kell hogy rendelkezz valamilyen pénztárcával. Ehhez segítséget találsz a linkek között.

Mit kell csinálni?

A dolog rém egyszerű, bizonyos időközönként le lehet kérni egy meghatározott összeget az oldalakról. Nyilván ezzel az adott oldalnak forgalmat generálsz, amit a tulajdonos így fizet meg. Pl. a legegyszerűbb és az én személyes kedvencem a Moonbit.co.in.

  1. A dolog nagyon egyszerű, megadod a pénztárcád azonosítóját
  2. Beütöd a biztonsági kódot
  3. Kész, ha jól csináltad, jóváíródott a számládon egy bónuszokkal növelt összeg. Ha eléred az 5500 Satoshi-t akkor kiutalják a pénzt a számládra, vagy Xapo-s pénztárca esetén azonnal.

Moonbit Coin-t 5 percenként kérheted, és akkor is szaporodik, ha csak ritkábban kéred le. (Érdemes naponta legalább egyszer, mert így növekszik a Daily loyalty bonus)

Mivel sok ilyen oldal van, létezik erre olyan megoldás is ami gyorsítja több oldal kezelését. Vagyis egy helyre regisztrálsz és 19 különböző oldalról tudod lekérni a Satoshi-kat. Ez az oldal az ePay.info

  • Óránként kb 60.000 Satoshi-t lehet vele összeszedni
  • Van egy Multiplier menüpont, ahol meg is sokszorozhatod egy tippelős játékkal a bevételeid.

Linkek a kezdéshez:

Itt az én címem, próbaképp küldj pár Satoshit: 1GJGPjWRQkSwcGpRpS1cAFCwRGsJS4sed3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .