Youtube zeneletöltés automatikusan

Szeretnéd elsőre meghallgatni a kedvenc előadóid feltöltéseit a Youtube-on? Ez a leírás egy egyszerű módot mutat ehhez, a gPodder alkalmazás segítségével!


A gPodder egy nyílt forráskódú, multiplatform alkalmazás, én Ubuntu operációs rendszeren használom, és csak pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. 

Pár szó a gPodder-ről:

Elérhető a következő platformokra:

  • Linux (Ubuntu, Debian, Fedora, Arch, OpenSUSE, Gentoo)
  • FreeBSD
  • MAC
  • Windows
  • Néhány mobilos felületre(pld. N9)

Nézzünk egy egyszerű példát a használatára:

1.Telepítsük a gPodder megfelelő verzióját innen: gPodder

2.Szükségünk lesz az általunk kedvelt feltöltő nevére, keressünk egy videót és kattintsuk a feltöltő nevére. Ekkor a feltöltő adatlapjához jutunk a legegyszerűb az URL-ből kimásolni a nevet:

3.Nyissuk meg a gPoddert és válasszuk a Subscriptions(Feliratkozások)->Add(Hozzáadás) menüpontot

4.Most meg kell mondanunk milyen csatornát szeretnénk hozzáadni, ezt a Youtube esetében a yt:felhasználónév formában adjuk meg.

5.Mostmár csak annyi a dolgunk hogy kijelöljük mit akarunk letölteni

6.Ha frissíteni akarjuk a listát elég a Check for Updates gombot megnyomni, és ha van internetkapcsolatunk a Gpodder azonnal ellenőrzi vannak e új feltöltések.

Nagyjából ennyi. Természetesen a gPodder nem csak Youtube csatornák letöltésére való alapvetően podcast-okat kezel, de használhatjuk a Vimeo, Soundcloud csatornák figyelésére és letöltésére is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .