Sitetalk

A Sitetalk képes volt ötvözni a hagyományos közösségi oldalakat, a modern kor üzleti modelljével, így kaptunk egy, a hagyományos reklámoktól mentes kereskedelmi platformot!


Figyelem a Sitetalk weboldal megszűnt az itt olvasható információk aktualitásukat vesztették!

Jellemzés

A LinkedIn tehát elsősorban az üzleti kapcsolatok építésében, illetve a karrierépítésben játszik jelentős szerepet. Bizonyos területeken, mint például a marketing, vagy az informatika, már minden magára valamit is adó szakember jelen van közösségi platformon.

A Sitetalk indulása körülményes volt és az elején nem igazán működtek az oldal funkciói. Azonban 2013 Januárjától új fejlesztői gárdát állítotak az oldal mögé, ami jót tett az oldal presztizsének. A váltás óta feljavították a korábbi problémákat, és számos új funkció is bekerült az oldalra.

A Sitetalk üzleti modellje mára már elég összetett, a lényege, hogy egy olyan kereskedelmi platformot álmodtak meg az alapítók, amely képes pénzt tenni a felhasználó zsebébe!

Az oldal népszerűsége egyébként napról napra növekszik, jelenleg több mint 12.000.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik.

SMO (Social Media Optimization) eszközök:

A LinkedIn egyik legfontosabb eszköze a profiloldalunk, ezt tartsuk karban úgy mint egy önéletrajzot, talán ez a legjobb tanács ami adható. Ezen kívül

A Sitetalk-on csoportokat hozhatunk létre a különböző érdeklődési köröknek megfelelően. Ezeknek az értéke sokkal magasabb SMO szempontból mint más közösségi oldalak hasonló lehetőségeinek, hiszen a csoport tagjait nem bombázzák reklámokkal! A megosztások terén a Sitetalk újítást is vezetett be a Rajzold le, és a Pillanatfelvétel megosztási lehetőségekkel. A nevek magukért beszélnek:

  • Rajzold le: könnyedén létrehozhatunk a segítségével rajzokat, ábrákat, vagy közösségépítés szempontjábóül ami érdekes, hogy a betöltött képen megjelölhetünk dolgokat. 9 különböző eszköz áll rendelkezésünkre
  • Pillanatfelvétel: A webkameránk képét rögzíthetjük, és oszthatjuk meg az üzenőfalon

A Sitetalk a reklámozás helyett, egy egészen más módszert kínál a cégek számára, ez pedig a Deals, ami egy kiváló kuponrendszer. A kuponrendszer előnye, a reklámozással szemben, hogy csak akkor van költséged, ha el is adtál valamit. 

SEO adatok

Alapítás éve: 2009

Mérőszámok(2013)

Alexa Rank4
Google PageRank1787
Google által indexelt oldalak9160800

Oldal biztonsága

McAffeNortonWOT
OKOKÓvatosságra int

Fejlesztői támogatás

Jelenleg nincs még létrehozva platform ehhez, kíváncsian várjuk mikor indul el.

Tőzsdei jelenlét

A Sitetalk tőzsdére lépése jelenleg folyamatban van.

A SiteTalk részvényeit a Ciprusi tőzsdén jegyzik a Global Digital Services Plc(STC) neve alatt.

Tőzsdei jelzés: STC

Fontosabb tőzsdei események

DátumEseményÁrfolyam(USD)
2013.09.19Első kereskedési adat a Ciprusi tőzsdén0,01

Egyéb tudnivalók, érdekességek

További cikkek az közösségi oldalról:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..