Sitetalk Kreditek

A Kredit a Sitetalk belső fizetőeszköze. Tudd meg hogyan működik, mennyit ér, mire költheted, és főként, hogy hogyan juss hozzá.


Sitetalk kreditrendszerét felfoghatjuk egyfajta virtuális pénzként is. A közösségi oldal terjedésével pedig életünk egyre több területén használhatjuk ezt az új fizetőeszközt. 

Mire használhatom a Kreditet?

A Sitetalk krediteket kizárólag a Sitetalk rendszerében használhatjuk fel. Azonban ez a hálózat egyre szélesebb körben elérhető. De vegyük sorba, mik is ezek a lehetőségek:

  • Deals(Kuponok): Napjaink népszerű marketingeszköze, közhelebb hozza a kereskedőt és a vásárlót, hiszen a kereskedőnek közvetlen reklámköltsége csak a valós vásárlók után jelentkezik, és ezt a költséget a vásárló kedvezményként meg is kapja. A jelenlegi cikk írásakor 171 aktív kupon közül választhatunk csak Magyarország területén, az éttermi és üdülési ajánlatoktól kezdve, egészen az napkollektoros rendszerekig.
  • Aukciók: Egy hagyományos kuponrendszer az Amazon.com legnépszerűbb termékeivel. Itt úgynevezett BID-ek segítségével licitálhatunk, BID-et pedig szintén Kreditből vásárolhatunk. Jelenleg 25 termékre licitálhatunk.
  • Games(Játékok): A Sitetalk folyamatosan indít pénzdíjas versenyeket a saját fejlesztésű játékaival, egy- és többszemélyes játékokkal is. Ezekre a versenyekre a nevezési díjakat szintén kredittel fizethetjük ki.

A Kreditek fajtái

A Krediteknek három fajtája alakult ki az oldal fejlődése során. Nézzük a különbségeket.

„A” Kredit„B” Kredit„C” Kredit
Honnan származhat? Előnycsomag vásárlása után Kreditvásárlás esetén Pontbeváltás eseté, Heti versenyen 
Jár-e érte jutalék(BV)? Nem Igen Nem

Amennyiben valamiért Kredittel fizetünk minden esetben ki kell választanunk, hogy melyik típussal szeretnénk fizetni.

Hogyan juthatok Kredit-hez?

A Kreditek gyűjtésének több módja is van:

  1. Vásárlás: A Sitetalk Kreditek menüpontjában. A fizetést végrehajthatjuk PayPal számláról, vagy az OPN fiókunkon keresztül.
  2. Sitetalk pontrendszer: A Sitetalk pontokat ad az oldalon végzett aktivitásunkért, ezeket a pontokat szintén átválthatjuk Kreditekké.

Nem vagy még tag?

Semmi gond, itt elvégezheted a regisztrációt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .