Internetes pénz

Az internetes pénzkereseti lehetőségek mindig megosztották az embereket. Van aki szerint az internetes pénzkeresési módszerek nem valószerűek, és vannak akik azt állítják hatalmas pénzeket lehet bezsebelni a netről. De mégis mi az igazság?


Ha az interneten említésre méltó pénzt(tehát nem havi párezer forintot) szeretnénk keresni, akkor le kell szűkítenünk a lehetőségeket a következő eljárásokra:

  • MLM(Multi Level Marketing): Ebből több ezer üzlet létezik manapság, érdemes olyat keresni, ami miatt nem kell megváltoztatnunk az elveinket. MLM rendszerben lényegében mindenféle üzletet lehet működtetni, minél szélesebb a termék, vagy szolgáltatáspaletta, annál könnyebb sikereket elérni.
  • Befektetések, cégtulajdonok: Az internetes vállalkozásokba fektetett pénz, persze kellő körültekintéssel, rendkívűli nyereségeket hozhat. (Tudomásom van olyan üzleti lehetőségről, ami néhány év alatt 2800%-kal növelte meg a kezdőtőkéjét, sajnos ez a lehetőség jelenleg már nem elérhető).

3 dolog internetes pénzkereséssel kapcsolatban, ami nekem bejött:

  1. Ha MLM-be fogsz, koncentrálj az üzletedre minden erőddel, így lehetsz sikeres!
  2. Ha sok pénzt akarsz keresni, építs hálózatot!
  3. Ha megtalálod az internetes pénzforrásod, maradj türelmes és tegyél érte minden nap valamit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .