Könnyítse anyagi helyzetét egyszerűen!

Napjaink gazdasági helyzete megnehezítette szinte mindenki életét. Lehet Ön a kivétel! Szabaduljon meg a felesleges kiadásoktól, és válassza mindig a legjobbat, szakértőink segítségével!Mit gondol mennyiben változna meg az élete, ha:

  • csökkennének a havi kiadásai
  • ha kevesebb mint 10 Ft-os percdíjért telefonálhatna
  • ha kevesebbet kellene fizetnie az energiáért
  • ha olcsóbban tankolhatna mint mások
  • ha feleannyiba kerülnének a biztosítási díjai
  • és ezek mellett jelentős kedvezménnyel szállhatna meg 18 ország 2000 szállodájában!

Ezek apróságoknak tűnnek egyenként, de ha egy pénzügyi szakértő segítségével sorra vesz minden lehetőséget, ami az Ön számára elérhető akár több 100.000 forintnyi megtakarítás elérhető évente. 
Mindez egy több mint 20 éves pénzügyi tanácsadói múlttal rendelkező cég közbenjárásával, és az ország legnevesebb szolgáltatóinak együttműködésével vált elérhetővé bárkinek. Megoldásaink Európa 7 nehéz helyzetben lévő országában segítik az emberek életét!

Végre egy lehetőség ami működőképes Magyarországon is! 
Szakemberek tömege dolgozik azért, hogy Ön a legjobb megoldásokat kapja, legyen szó a pénzügy bármely területéről!

Gondoljon bele:

  • Független tanácsadást kap, nem egy adott pénzintézet megbízásával ülünk le önnel beszélgetni, így garantáltan az Ön érdekei szerint alakítjuk ki a megoldást! 
  • Tevékenységünk elismert a pénzügyi világban, ezért egyedi ajánlatokkal tudjuk garantálni a tanácsadás sikerességét!

Miért ne élne Ön is a lehetőséggel?

A fent leírt összes szolgáltatást 75€-s éves díjért igénybe veheti!

Mit kap ezért?
Személyes pénzügyi tanácsadást az Önhöz legközelebb eső irodánkban! (Jelenleg 19 működő irodánk van az ország minden részén)
Egyedi, csak ügyfeleink számára elérhető ajánlatokat!(Mobiltelefon, Energiaszolgáltatások stb.)
Biztosítási, megtakarítási és befektetési tanácsadást!
Pályázati és Jogi tanácsadást!

Soknak találja a 75€-t?

  • Tapasztalataink azt mutatják, hogy a legnehezebb helyzetben lévőket is minimum 30.000 Ft megtakarítást tudunk elérni, ami már eleve több mint az egyszer 75€(kb 20.000Ft).
  • Azt se feledje, hogy a szolgáltatás megrendelése után egy éven keresztül bármikor fordulhat tanácsadójához. Ha elégedett a szolgáltatással, egy év után újra aktiválhatja azt a 75€ újbóli befizetésével!

Ne szalassza el a lehetőséget, hiszen rövid időn belül megnövelheti háztartása bevételeit! Bízza pénzügyeit profi tanácsadókra!

FontosA regisztráció elvégzése még nem kötelezi önt a 75€ éves díj megfizetésére. Ha szeretne még tájékozódni, végezze el a regisztrációt, és ismerkedjen meg a szolgáltatásainkkal közelebbről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .