10 hasznos weboldal online munkához

Legyél akár webfejlesztő, programozó, esetleg MLM hálózatépítő, sokat segíthetenek számodra  következő online eszközök, weboldalak. 


 1. Bounce: Pillanatképet készíthetsz a segítségével weboldalakról, amikhez jegyzeteket írhatsz! A jegyzetzekkel megtűzdelt pillanatképek megoszthatóak egy publikus URL segítségével. Pld: http://www.bounceapp.com/97746
 2. Eldobható e-mail cím: Ha sok oldalra kell regisztrálnunk valamilyen okból kifolyólag, vagy csak nem szeretnénk kitenni a postafiókunkat a spam-ek áradatának, hasznos lehet eldobható e-mail címeket használnunk. Az eldobható e-mail címek időszakosan a mi e-mail fiókunkra átirányított e-mail címek, amik megadott idő után elévülnek.
 3. 10 perces e-mail cím: A funkciója ugyanaz mint az előző oldalnak, azonban itt nincs átirányítás, az online felületre érkeznek a levelek, 10 perc után az e-mail cím automatikusan elévül.
 4. Privnote: Ossz meg titkos jegyzeteket az ismerőseiddel, munkatársaiddal a Privnote segítségével.   Az oldalon létrehozott jegyzetek egy egyedi és bonyolult URL címet kapnak, azonban ha ismered a címet, bárhonnan elolvashatod a tartalmát. 
  Példa URL:  https://privnote.com/n/yiagqrqozaiggbtv/#nldyeyfhqzfglunq
 5.  Goo.gl: A Google linkrövidítője. A létrehozott shortlinkek QR kódját is legenerálja nekünk a Google.
 6. copypastecharacter.com: Egyszerűen másolhatunk speciális karakteret, szimbólumokat a vágólapunkra. Regisztráció után saját készleteket is létrehozhatunk.
 7. Virustotal: A Vírustotal nem egy vírusirtó, viszont ellenőrizni tudod a segítségével a gyanús fájljaidat, illetve kaphatsz egy listát is azokról a vírusirtókról amik felismerték a fertőzést.
 8. Random.org:  Népszerű véletlenszám generátor. A segítségével előállíthatunk random számokat, számsorozatokat, segítséget nyújthat szerencsejátékhoz, jelszavak létrehozásához, valószínűségszámításhoz, szóval mindenhez, amihez véletlen számokra lehet szükségünk.
 9. GTMetrix: Weboldalfejlsztőknek lehet haznos segítség a GTMetrix. Az oldalunk teljesítményét, oldalbetöltések sebességét tesztelhetjük vele. Az elemzés után észrevehetjük az esetleges hibákat.
 10. Elmetérkép: Elmetérképeket hozhatunk létre, és menthetjük el azokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .