Átverés-e a Sitetalk? II. rész

Azt hiszem ezt a kérdést egyre inkább megválaszolj az idő. Azt hiszem a Sitetalk Cashback funkciója tökéletes választ ad erre a kérdésre. Aki azt állítja hogy a Sitetalk átverés, az mostantól azt is állítja hogy további 500 weboldal, webáruház, köztük az Amazon.com is átverés.


De mi is az a Sitetalk Cashback?

Bevallom ezt a funkciót mér eddig nem próbáltam, ki azonban ígéretesnek találom ezt is (mint úgy általában). A Cashback (magyarul pénzvisszatérítés) különböző mértékű kedvezményeket nyújt körülbelül 500 webáruházban, a cikk írásakor. De mint megszokhattuk az OPN/Sitetalk csapatától mindig elő tudnak rukkolni valami új dologgal.

Milyen kedvezményeket kaphatunk?

12 kategóriába vannak rendszerezve a Cashback-ek. A kedvezmény lehet valamilyen kupon, vagy pénz visszatérítés, néhány valószínűleg népszerűbb oldalt és kedvezményét kigyűjtöttem:

  • Amazon.com : 1,5 % pénzvisszatérítés
  • Vodafon: 0,5-7 Euró pénmzvisszatérítés (pld. SIM kártya vásásrlása esetén 3 Euró pénzvisszatérítést kapunk)
  • eToro: 25 kr pénzvisszatérítés
  • Skype: 15% pénzvisszatérítés
  • Swarovski: 1-2% pénzvisszatérítés 

És én hogyan vehetem igénybe ezeket a kedvezményeket?

1. Ha még nem tetted meg, akkor REGISZTRÁLSZ a Sitetalk-ra 
2. Belépés után megkeresed a Cashout menüpontot (a felső sorban)
3. Megkeresed a téged érdeklő üzletet, és követed az utasításokat

A Sitetalk átverés sorozatot ezzel a második résszel lezárom, aki ezek után is kételkedik, márpedig biztosan van ilyen, az megmarad ebben a tudatban. Számomra ez a lépés teljes mértékben bebizonyította, hogy a Sitetalk képes a továbbfejlődésre, és rövidesen nagyon sokat fogunk hallani még róla.

Az előző cikket elolvashatod itt:
Átverés-e a Sitetalk? I. rész 

Kiegészítő információ: A Sitetalk Social Cashback plugin letölthető Google Chrome és Safari böngészőkhöz, a telepítés elérhető: Sitetalk Cashback/Alkalmazás telepítése menüpont

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .