Az OPN működése MLM megközelítésből

Miért érdemes csatlakoznod az OPN-hez ha MLM-el foglalkozol? Mert egyre inkább megéri! Bizonyíthatóan napjaink legjobb lehetőségei közé tartozik a rendszer!


Az OPN/Sitetalk közösségi oldaláról már több ízben is beszámoltam a blogon, azonban az OPN-ről mint MLM hálózatról még nem sok szó esett.

Lássuk hogyan működik az OPN mint MLM rendszer, és mit kell itt csinálni?

Azzal azt hiszem mindenki tisztában van, hogy az OPN a Sitetalk üzemeltetője. Ez fontos tényező, hiszen a jutalékok nagy része innen származik. Ha valaki a te meghívásod alapján kerül be az Sitetalk-ra, mint felhasználó, jutalékra vagy jogosult minden, a rendszerben elköltött kreditje után.

Ez a forgalom több dologból is összetevődhet:

  1. A Sitetalk tagjai a világ kb. 5000 webáruházában vásárolhatnak különböző kedvezményekkel
  2. Kuponkedvezményeket vehetnek igénybe
  3. Aukciós portálon licitálás után
  4. Online közösségi játékok játszásával

Jutalékok nem csak a Sitetalkról származhatnak, hanem:

  1. OPN előnycsomagok vásárlásából(cégtulajdon, termékek)
  2. OPN Webtrader, devizakereskedelmi platform használata esetén
  3. Munkatársak által
  4. Illetve még egy fontos jutalékforrásról, ami az MLM hálózatok között egyedivé teszi az OPN-t.

Az OPN MLM rendszerében megspórolhatod magadnak azt az időt amit máshol az üzlet építésére kell áldozni. Azokat a regisztráltakat, akik szponzor nélkül kerülnek be a Sitetalk-ra, megvásárolhatod, sőt válogatottan olyan embereket fogsz magad alá kapni, akik aktívak a rendszerben!

Azt gondolod ők nem lehetnek olyan sokan?

Ne felejtsd el amit korábban említettem! Kb. 5000 webáruház világszerte! Emellett egyre több promóció vette kezdetét világszerte, olyan közösségi oldalak által, amit elképzelhető hogy te is használsz, vagy használtál. Ők mindannyian Sitetalk tagságot fognak kapni. Meg mered saccolni mennyi embert jelnthet ez?

Természetesen, ez nem jelenti azt hogy a hagyományos üzletépítést elfelejthetjük. Erre szükség van itt is. Hiszen ebből épült fel az első 15.000.000 regisztráció, ami azt hiszem elég jelentős szám.

Szeretnéd kipróbálni ezt a lehetőséget?
Itt a remek lehetőség!

Az OPN-hez való csatlakozás egy Sitetalk regisztrációhoz kötött!

Ezt megteheted itt!

Vagy már most is regisztrált tagja vagy a Sitetalk-nak?

Akkor nincs más dolgod, mint megkeresni az OPN menüpontot, és aktiválni a webirodádat! (Segítek, a profilfotód melletti lefelé mutató nyílra kattintva találod meg)

Ne szalaszd el a lehetőséget, nem lehet tudni, hogy ezek a lehetőségek meddig lesznek nyitva előtted! Gondolj csak bele mit veszíthetsz egy ingyenes regisztrációval? Ugye hogy semmit?


Ha kérdéseid merültek fel, vagy valami nem világos, olvasd át a következő bejegyzéseket is, elképzelhető, hogy ezekben megtalálod a választ a kérdéseidre:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .