Online játékok II.

Lássunk egy újabb kis gyűjteményet azoknak akik már megunták a legutóbbi összeállítást.

Most ismét három netes játékról lesz szó, három különböző kategóriában. Egy olyan amihez kell egy kis ügyesség, egy olyan amihez kell egy kicsit gondolkodni, és egy olyan amihez nem kell semmi különös tehetség, csak nyomni kell a gombot ész nélkül:).

Corporation Inc.

A feladatunk egy iroda felépítése és működtetése. Kezdésnek csak egy üres földterületet kapunk, amire fel kell először is húznunk az irodákat és szocális épületeket, dolgozőkat, takarítókat, karbantartókat kell felbérelnünk, mindig mindenből annyit amennyi még gazdaságos. 

Élvezetes, ideális időrabló játék.

Pointer

Egy kis ügyességre lesz szükséged ebben a játékban, a játék lényege egyszerű az S betűtől kell eljutni az E betűig úgy hogy nem érintehted sem a falat, sem ez esetleges akadályokat. A játék érdekessége hogy amit el kell juttatnod a startból a célig az maga az egérmutatód.

Nerd vs Zombies 2

Végül egy nem túl bonyolult játék, igazi stresszlevezető. Nagyvonalakban a történet: jönnek a zombik, neked pedig különböző eszközökkel meg kell védened magad.

Kipróbálom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .