Hogyan keressek pénzt játékokkal?

Jól hangzik, nem? Játszol és pénzt keresel vele. Pedig van ilyen, a szerencsejátékok is erről szólnak. Azonban itt nem a szerencsére van szükséged, hanem ügyességre és kitartásra.


Már működik néhány éve egy oldal, ami többek között ezzel is foglalkozik. A „többek között” alatt azt értem hogy amit itt le fogok most írni, csak egy pici része a tevékenységüknek. Ha többet szeretnél tudni erről olvasd el a Hogyan húzz hasznot a közösségi oldalakból című írásomat.

De minket most a játékok érdekelnek. Mint minden közösségi oldal itt is sokféle játékot taláhatsz. Amiben különbözik az oldal, hogy itt pénzt is csinálhatsz a játékból. Hogy ezt megértsd, olvass egy picit a…..

… kreditekről

Az oldalnak van egy külön pénzneme a Kredit, aminek az értéke 0,1 EUR. vagyis 1 EUR-ért vásárolhatsz 10 kreditet, amit a rendszeren belül bármire elkölthetsz (jelen esetben ugye játékra).

Miket vásárolhatsz a kreditekből?

A cikk írásakor a következőkre lehetett beváltani a kuponokat:

1. Több mint 200 különböző kedvezménykuponra csak Magyarországon. A példa kedvéért felsorolok párat: 

  • 3 havi Fitnesszbérlet 7000Ft kedvezménnyel: 48 Kredit
  • Kreszoktatás 20500Ft kedvezménnyel: 139 Kredit
  • Italkedvezmény egy bárban 500Ft kedvezménnyel: 3 kredit

2. Küldhetsz ajándékba Kreditet ismerőseidnek, amiket ők ugyanúgy levásárolhatnak bármire a rendszeren belül (kiváló ajándék lehet például)

3. Részt vehetsz az oldal pénzdíjas versenyein.

De mint említettem az oldal folyamatosan fejlődik, úgyhogy mire olvasod ezt, elképzelhető hogy már működik az oldal webáruháza, ahol több 10000 termék közül válogathatsz az egész világon.

Hogyan kereshetek itt pénzt?

Minden héten van egy bajnokság, ahol egy adott játékkal kell játszaniuk a versenyzőknek, és a legjobb eredményt elérők osztoznak a nyerményen.

A nevezési díj 10 Kredit!

Nyereményalap?

Miből is áll a nyereményalap? A képlet egyszerű: 

Nevezési díj = 10 kredit, ebből 9 megy a nyereményalapba, 1 pedig az oldalé. Ebből következik hogy minél többen neveznek annál magasabb a nyeremény.

A cikk írásakor a következő számokkal folyik a  verseny:

  • Versenyzők: 6386 fő
  • Nyereményalap: 58.374 Kredit
  • Első helyezett nyereménye(50%): 29.187 Kredit
  • Második helyezett nyereménye(30%): 17.521,20 Kredit 
  • Harmadik helyezett nyereménye(20%): 11.674,80 Kredit

 A legjobbak közé annyira nem nehéz bekerülni, mint amilyennek hangzik, a magyarok pedig ebben nagyon jó eredményeket szoktak elérni.

Mit kell tennem?

1. Regisztrálj ezen az oldalon: http://sitetalk.com/sundamrt. (Nyomj egy OK-t a felugró üzenetre, és már ki is töltheted az űrlapot)
2. Ha akarsz Kreditet beutalni, PayPal számláról megteheted a „Credits” menüpont alatt
3. Ha megvagy, válaszd ki a „Games” menüpontot, majd a „Contest of the Week” gombot. Itt már látni fogod mi az aktuális játék, és hogy mennyi az aktuális nyeremény. 
4. „Click here to play” megnyomása után megjelnik még egy figyelmeztetés hogy a nevezési díjat le fogják vonni a számládról. Hagyd jóvá („Join the Contest”) és már játszhatsz is.

Még egy fontos dolog!!! 

Ha játszol, mindig küldd el az eredményedet a játék végén megjelenő általában Submit vagy Send gomb megnyomásával, mert ez alapján tudnak csak rangsorolni.

Jó versenyzést mindenkinek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .