Mi a tervem ezzel a naplóval?

Ez a napló a nehézségekről és a problémákról szól. Egyfajta frusztrációlevezetés, meg egyébként is az írás sokmindenben segít.

Kicsit esetenként rólam, kicsit meg a problémákról fog szólni, mármint ahogy magamat ismerem. Nem tervezek előre, éppen azért hogy elérje a célját az írás.

De kezdjük is rögtön egy aktualitással. Az ITZen nagy erővel robog, ez azonban nem mindig azt jelenti hogy mennyire jó is most a helyzet. Vállalkozóként sok dologgal szembesültem:

  • Én vagyok a főnök, de én vagyok az is aki megszívja a saját hibás döntéseit
  • Ha nincs időm, erőm, kedvem dolgozni a bevállalt munkát akkor is el kell végezni
  • A hatékonyság kétélű kard, ha ma túlteljesítek, lehet hogy holnap nem haladok, mert mentálisan kifáradtam

Most pedig hatékonynak kell lenni. Szeptember van, és az a helyzet, hogy minden évnek ez a leghajtósabb időszaka az ITZen életében. Mindenki újragondol, van aki készül a Karácsonyra, van aki a nyaralás után feltöltődve visszatér. Szóval ezt az időszakot hívhatjuk a legnagyobb lehetőségnek. Viszont most éppen nincs túlzottan nagy kapacitás a háttérben, azaz a WordPress-es meg a SEO-s feladatokat nagyrészt egyedül csinálom, Zoli (öcsém), meg a fejlesztési feladatokban nyakig benne van.

Vannak külsősök akik esetenként bedolgoznak, és ez hatalmas segítség időnként, de jelenleg nem akarok senkit felvenni, mivel nem érzem elég hatékonynak a működést.

Ha ismersz, tudod hogy nagyrészt a vállalkozás második évétől voltak munkatársaim, a legnagyobb stáb 6 fő volt ha mindenkit beleszámolunk, de ma 2-en vagyunk és okkal.

A mai feladat tehát elsősorban az hogy rendezzem a soraimat, és a feladatok tömkelegét.

Nem ígérem hogy holnap jövök újra, de viszonylag gyakoran jelentkezem ha az élet közbe nem szól..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .