A Sunda Blogja rövid története

A blog 2011. Április 1-én indult, ekkor a céljai még kicsit mások voltak. Ekkor nem volt munkahelyem, de sokat foglalkoztam számítógépek javításával. A Blog is azért jött létre, hogy ki tudja terjeszteni az ügyfélkörömet.

Néhány hónap múlva találtam munkahelyet, így a blog háttérbe került, de a tartalom fent maradt az interneten. A statisztikákból kis idő múlva az tűnt fel, hogy egyre többen olvassák a cikkeimet. A legolvasottabb írásom ekkor az XP tuning című cikk volt.

Ezen a kezdeti sikeren felbuzdulva ismét elkezdtem a bloggal foglalkozni, új leírásokat készítettem elég széles spektrumon, így ha először látod a régebbi írásokat, kissé rendszerezetlennek tűnhet. Persze ez így nincs teljesen jól, de erre még visszatérünk.

2012. Szeptemberében találkoztam először a Sitetalk közösségi oldallal. Ez alapvetően meg is változtatta a blog felépítését. Különböző cikkekkel próbáltam a közösségi oldal zseniális összetettségét bemutatni, ami nem egyszerű, de talán arra elég, hogy a vállalkozó kedvűeknek megadja a kezdő lökést.

2013. Június. Ismét arra kellett ébrednem, hogy kezdenek szétszórttá válni az írások, ezért egyértelmű írányt szabtam meg a blognak. A közösségi oldalakat kísérlem meg rendszerezni. Hogy ez nehéz-e? Nem könnyű, hiszen rengeteg szempontot figyelembe kell venni. Éppen ezért, szeretnélek téged is belevonni a folyamatba kedves olvasó. 

Rengeteg módon segíthetsz, csatlkozhatsz a Sunda Blogja közösségéhez minden közösségi oldalon ami szerepel a blogon -> Közösségi oldalak

Hozzászólhatsz az írásokhoz, kifejezheted a véleményed az adott közösségekről, ígérem hogy figyelembe fogom venni a te szempontjaidat is.

Az URL-ről!

Miért pont sunda.ewaste.hu?

Erre nagyon egyszerű a válaszom, a blog indítása előtt közösen néhány ismerősömmel, elindítottuk az ewaste.hu projektet, ami eredetileg elektronikai hulladékok feldolgozásával foglalkozott. Ennek a projektnek az egyik aloldala lett a Blog.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .