Mennyit lehet keresni egy PTC-vel?

Ha rendszeres olvasója vagy a blognak, bizonyára ismeres a ClixSense oldalát. Ez alapvetően egy PTC (Paid-To-Click) oldal, azonban munkalehetőséget is kínál a felhasználóinak. De mennyi pénzt lehet ezzel keresni?


Figyelem a teszt nem terjed ki a referrálltak után járó jutalékra! Ha téged ez érdekel, olvasd el a Megéri a Prémium tagság a ClixSense PTC oldalon? című írást, itt a Blogon.

ClixSense bevétel növeléséhez érdemes használni a Daily Checklist Bonus lehetőségét. Ez egy feladatlista, amit mindennap elvégezhetsz, és ha mindent megcsinálsz, kapsz egy napi bónuszt!

Nézzük az én eredményeimet. Ezt két egymást követő napon végeztem el:

Nézzük miből áll a Daily Checklist:

 • View PTC Ads: Vagyis nézd meg a napi hirdetéseket. Ahhoz hogy ezt a lépést teljesítsd, minimum 2 darab reklámot kell végignézned a View Ads menüpont alatt. 
 • ClixGrid Game: A ClixSense játéka, egy 30×20-as táblán kell megtalálni a nyereményeket. Standard tagként 30 mezőt nézhetsz meg. Én ugyan itt egyik napon sem nyertem, de volt már 1$- os és többször is volt 0,1$-os nyereményem. De nyerhetsz 5$, vagy akár 10$-t is. Persze minket a Daily Checklist érdekel, ehhez 20 mezőt kell megnézned.
 • Complete Tasks: A Tasks menüpont után, végezhetsz adminisztratív munkákat a ClixSense megbízóinak, ez rendkívül jó kis pénzkereset lehet, hiszen ha tudsz hatékonyan dolgozni, elég szép összegeket lehet gyűjtögetni. A tesztnapokon egy Spanyol munkát próbáltam ki(nem, nem tudok spanyolul, egy Google Translate hasznos lehet). A munka lényege az volt, hogy kaptam egy űrlapot, amin szerepelt egy Cégnév, illetve egy link. Azt kellett ellenőrizni, hogy a link utáni weboldal a Cég weboldala, e, és ha igen, akkor egy megadott telefonszám, vagy cím szerepel e a weboldalon. 
  Nagyrészt ilyen jellegű munká szoktak itt szerepelni. A munka elvégzésének  annyi a követeléménye, hogy az első tesztfeladatot helyesen csináld meg. Ha ez sikerül, már végezheted is el a feladatokat. Ez a munka 25000 oldalt tartalmazott, oldalanként 5 céggel, és 0,05$-t fizetett érte a ClixSense. Sőt, amint megcsináltam a Daily Checklist-et, felemelték 0,07$-ra a bevételt.
  Azok akik a legjobb munkákat végzik, további bónuszokat is kapnak(akár 50$-t is)

  A Daily Checklist-hez 10 Task-ot kell megcsinálnod!
   
 • Complete Offers: Ha megcsinálod a Complete Tasks feladatait, ezt már nem kötelező. Itt általában valamilyen regisztrációt kell elvégezned, vagy legutóbb például 10 percet kellett játszani egy online játékkal. 
 • Visit the Forum: Semmi más dolgod nincs mint megnézni egy fórumtémát a ClixSense fórumában. Van magyarországi fórum is, itt is érdemes lehet olvasgatni! 
  A Daily Checklist-hez 1 fórumtémát kell megnézni!

Ennyi lenne a napi feladatlista. Ezután jár a napi bónusz!

A saját tapasztalatom, hogy a Tasks-al lehet komolyabb összegeket gyűjteni, itt az 1,3$ körülbelül 1 óra alatt jött össze. Persze az elején mg nem biztos hogy menni fog, hiszen szúrópróbaszerűen ellenőrzik, jól végzed e a munkát, és ha túl sokat hibázol, kizárnak a feladat elvégzéséből. Viszont maguk a feladatok egyáltalán nem bonyolultak, esetleg a figyelmetlenséggel lehetnek problémák. Persze ha az adott nyelvet esetleg megérted, könnyebb helyzetben vagy. Elég sok angol nyelvű feladt van, de nem ritkák az egzotikus nyelveterületek sem, mint például a japán. Ehhez viszont ajánlani tudom a Google fordítót!

Ha még nem tetted volna meg, itt regisztrálhatsz a ClixSense-re

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .