Megéri a Prémium tagság a ClixSense PTC oldalon?

A ClixSense PTC oldal kínál ingyenes (Standard) és fizetős (Premium) tagságot is. Kíváncsi lettem, milyen előnyökkel járhat a Premium tagság, illetve érdemes lehet e kifizetni érte az éves díjat?


Alapfeltevések:

Minden számítás mindkét esetben ugyanazokkal az alapfeltételekkel kerültek kiszámításra. Az összehasonlítás célja a különbségek mérlegelése ugyanazokban az esetekben. A számokat a saját tapasztalataim alapján határoztam meg, ami az elmúlt egy év tevékenységei alapján született. Mivel PTC oldalról van szó azt is feltételezem, hogy nem csak a reklámokra való kattintgatással próbálsz plusz pénzre szert tenni, hanem aktívan építed is a hálózatodat, valamilyen módon.

Tipp: Iratkozz fel az MLM és Technika tanfolyamra, és szerezz pár tippet ezzel kapcsolatban!

Alapadatok:

Mivel a Clixsense Premium tagság egy évre szól, ezért egy éves időtartammal számoltam. Csak a PTC lehetőségeket vettem alapul, viszont a ClixSense esetében léteznek egyéb módok is a bevételszerzésre(Tasks, Offers). A további adatok a következőek:

  • A Standard és a Premium tag is 0 Referrálttal indul, de az első hónapban összegyűjtenek 100 tagot.
  • A Standard és a Premium tag is csak az első hónapban kattintgatja a reklámokat, ahogy összegyűlik nekik a 100 referrált csak követik az eseményeket
  • A Referráltak aktívan nézik a reklámokat az egy év alatt
  • Mivel az előző pontban leírt dolog a valóságban elég valószínűtlen, ezért mindenkinek napi 2 darab reklám megnézését számoltam, a legkevesebbet és a legtöbbet fitzetőt. Mivel előfordul a ClixSense esetében a napi 20-30 reklám is, ez azt hiszem reális.
  • A Hálózatban lévő 100 személyből 5 megváltja a Premium tagságot mindkét esetben
  • Csak az első szintű feliratkozásokat vettem figyelembe. A ClixSense esetében 8 szint mélységben járnak jutalékok.

A Teszt

A teszteredmények részletei  a következők lettek:

Standard

Saját kattintások utáni bevétel(első hónapban) 0,6 $
Referáltak kattintása utáni bevétel (11 hónap) 140,7 $
Bevétel a feliratkozások után 0,0 $
Premium tagságot megváltók utáni jutalék 10,0 $
Éves díj 0,0 $

Standard

Saját kattintások utáni bevétel(első hónapban) 0,6 $
Referáltak kattintása utáni bevétel (11 hónap) 281,4 $
Bevétel a feliratkozások után 50,0 $
Premium tagságot megváltók utáni jutalék 10,0 $
Éves díj 17,0 $

Egyéb bevételek:

  1. A ClixSense oldalon a van egy ClixGrid nevű játék, amit én a Kenóhoz tudnék hasonlítani, itt is reklámokat kell nézegetni, azonban itt nem fix díjakat kapunk érte, hanem különböző összegeket, 0,1$-5$-ig nyerhetünk. A Premium tagság ebben az esetben is előnyöket hoz, hiszen kétszerannyi mezőt nézhetsz meg naponta, illetve mezőnként csak feleannyi ideig tart a reklám megnézése. Kis számolgatás után az jön ki hogy a naponta eltöltött reklámidő mindkét esetben ugyanannyi, csak a Premium esetben kétszerannyi mezőt tudsz megnézni.
  2. Az Offers és a Tasks lehetőségek után is magasabbak lesznek a bevételeid.
    Tipp: Ha jól megy az angol vagy a német(esetleg a japán) gyakran nézegesd a Tasks menüpontot, hiszen rengeteg feladatot szoktak kiadni a ClixSense-nek, amik főleg adatbázisépítéssel kapcsolatosak.

Összegzés:

Bebizonyosodott hát, hogy a Premium tagság egyértelmű előnyökkel jár a ClixSense esetében. Ha még nem próbáltad a ClixSense-t de az írás után kedvet érzel hozzá hogy kipróbáld, kattints a bannerre és a regisztráció után te is kipróbálhatod magad. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .