sitetalk_logo.jpg

 

A Sitetalk képes volt ötvözni a hagyományos közösségi oldalakat, a modern kor üzleti modelljével, így kaptunk egy, a hagyományos reklámoktól mentes kereskedelmi platformot!


Utolsó elemzés dátuma: 2013-07-10


 

Jellemzés

A Sitetalk indulása körülményes volt és az elején nem igazán működtek az oldal funkciói. Azonban 2013 Januárjától új fejlesztői gárdát állítotak az oldal mögé, ami jót tett az oldal presztizsének. A váltás óta feljavították a korábbi problémákat, és számos új funkció is bekerült az oldalra. 

A Sitetalk üzleti modellje mára már elég összetett, a lényege, hogy egy olyan kereskedelmi platformot álmodtak meg az alapítók, amely képes pénzt tenni a felhasználó zsebébe!

Az oldal népszerűsége egyébként napról napra növekszik, jelenleg több mint 12.000.000 regisztrált felhasználóval rendelkezik.

SMO (Social Media Optimization) eszközök


A Sitetalk-on csoportokat hozhatunk létre a különböző érdeklődési köröknek megfelelően. Ezeknek az értéke sokkal magasabb SMO szempontból mint más közösségi oldalak hasonló lehetőségeinek, hiszen a csoport tagjait nem bombázzák reklámokkal!
 
A megosztások terén a Sitetalk újítást is vezetett be a Rajzold le, és a Pillanatfelvétel megosztási lehetőségekkel. A nevek magukért beszélnek:
  • Rajzold le: könnyedén létrehozhatunk a segítségével rajzokat, ábrákat, vagy közösségépítés szempontjábóül ami érdekes, hogy a betöltött képen megjelölhetünk dolgokat. 9 különböző eszköz áll rendelkezésünkre
  • Pillanatfelvétel: A webkameránk képét rögzíthetjük, és oszthatjuk meg az üzenőfalon
A Sitetalk a reklámozás helyett, egy egészen más módszert kínál a cégek számára, ez pedig a Deals, ami egy kiváló kuponrendszer. A kuponrendszer előnye, a reklámozással szemben, hogy csak akkor van költséged, ha el is adtál valamit. 

 

SEO adatok

Alapítás éve: 2009

Mérőszámok(2013)
Alexa Rank  4 2578003_300.jpg
Google PageRank 1787 
Google által indexelt oldalak 9160800 

Biztonsági jelentések:

Oldal biztonsága
McAffe Norton WOT
 OK OK Óvatosságra int 

Fejlesztői támogatás

Jelenleg nincs még létrehozva platform ehhez, kíváncsian várjuk mikor indul el.

Tőzsdei jelenlét

A Sitetalk tőzsdére lépése jelenleg folyamatban van.

A SiteTalk részvényeit a Ciprusi tőzsdén jegyzik a Global Digital Services Plc(STC) neve alatt.

Tőzsdei jel: STC

Fontosabb tőzsdei események
Dátum Esemény Árfolyam(EUR)
 2013.09.19  Első kereskedési adat a Ciprusi tőzsdén  0,01
     
     
     

Egyéb tudnivalók, érdekességek

További cikkek az közösségi oldalról:

Mások Sitetalk-os oldalai:

Sign In