Az internetes pénzkeresés különböző nézőpontjai

A blogon régen aktívan foglalkoztam az internetes pénzkeresés különböző módjaival. Más idők jártak, sok mindennel próbálkoztam, így tekints ezekre úgy mint tapasztalatokra.


Mára megváltozott az online pénzkeresés jellege. Rengeteg lehetőség van az interneten amivel kipótolhatjuk, vagy akár teljesen feltölthetjük a bevételi forrásainkat.

Mutatom mik azok a területek ahol érvényesülhetsz napjainkban az internetes pénzkeresés területén:

  • Online szövegírás. A digitális forradalom egyik hozadéka, hogy irtózatos az információéhség. A jó szövegírókat folyamatosan keresik (itt pedig találnak is, például engem is)
  • Szabadúszó kivitelezők: weboldal készítés, Közösségi média felületek, grafikai munkák. Gyakorlatilag ha van valamilyen online marketingben hasznos terület, amihez érzéked van, találni fogsz megbízót.
  • Affiliate programok: Azaz partnerprogramok, ahol te más termékét vagy szolgáltatását értékesíted.
  • Online hirdetések: Az online hirdetési felületek akkor válnak értékessé, ha valamilyen jól behatárolt célközönséged van, és népszerűek is a tartalmaid. Ragadj meg tehát egy témát és blogolj, vlogolj. Amint megfelelő méretűvé válik a követőtáborod monetizálhatod is.
  • Igazából hosszú még a lista, egy kis kreativitással bármit elérhetsz ma már az internet által (csak egyre kérlek, ha nincs kellő tapasztalatod egy témában nem azzal kezd hogy a téma szakértőjeként definiálod magad :))

Az online pénzkeresés költségei

Érdemes beszélnünk róla, hiszen az internetes pénzkeresés befektetést is igényel. Nem feltétlenül pénzt, ez attól is függ mihez van affinitásod.

Ha blogolni szeretnél, azt megteheted valamilyen nagyobb elérésű felületen is (mint például a blog.hu), de valójában itt az üzemeltető fel fogja használni a webhelyed a saját hirdetéseid megjelenítésére (50-50% a blog.hu esetében, de van ahol 100%-ban az üzemeltető hirdet). Ez is költség, hiszen a te erőfeszítéseidért más teheti zsebre a pénzt.

Ha saját blogot szeretnél üzemeltetni, akkor te rendelkezel erről teljes mértékben. Egy saját domain+tárhely költsége évi 10-15.000 Ft. Ha van egy ilyened csak fel kell telepítened egy WordPress-t és már onthatod is magadból a bejegyzéseket.(Jó ez azért nem ilyen egyszerű, érdemes azért tájékozódni mielőtt nekifogsz.)

Akkor sincs nagy gond, ha nem tudod hogyan kell egy weboldalt telepíteni, vagy hogy milyen módon kutass piacot az interneten. Kérj itt egy ajánlatot , de mindenképpen írd bele az ajánlatkérésbe hogy:

Kezdő ajánlatot kérek

Azt hiszem nagy vonalakban kiveséztem az internetes pénzkeresés témakörét (dehogy is :)). Ahogy ígértem itt találod a korábbi cikkeimet. Bátran szemezgess és okulj belőlük.

A legnépszerűbb írások online pénzkeresés témájában

Hogyan keressek pénzt az interneten?

Az általam kipróbált internetes pénzkereseti lehetőségek. Találasz itt MLM-et, PTC-t, bedolgozást, kérdőívezést. Mindig a legaktuálisabb és az általam megismert legjobb lehetőségek!

Vegyes módszerek

OPN/Sitetalk

Sok szó esett az elmúlt időben az OPN által működtetett Sitetalk közösségi oldalról. A következő írások szólnak erről:

A SiteTalk eredeti koncepcióját felvásárolták, azaz beolvasztották egy kriptovalutát forgalmazó MLM rendszerbe, én ekkor el is engedtem a dolgot. Mindenesetre érdemes kicsit szemezgetni a megoldásaik között, amolyan ötlethozóként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .